Általános Szerződési Feltételek

A Vásárlói szerződés a Megrendelő a webáruházon keresztüli megrendelés elküldésével lép életbe. A kiszállítandó termék(ek) mindaddig a kolyokszigetjatektar.hu webáruház tulajdonát képezi(k), amíg a szállítást követően a termékek ellenértéke kiegyenlítésre kerül.

I. Az Eladó

1.) A www.kolyokszigetjatektar.hu webáruházat Garajszki Gábor E.V. üzemelteti, továbbiakban Eladó.

2.) Az Eladó adatai:

Név: Garajszki Gábor E.V.
Székhely: 2371 Dabas, Fehérakác u.21.

Telephely: 270 Dabas, Zlinszky u.6.

Adószám: 50456781-2-33

II. A szolgáltatás igénybe vétele

1.)  A kolyokszigetjatektar.hu webáruházban a megrendelések leadására regisztráció után van lehetőség. Telefonos megrendelést nem áll módunkba teljesíteni a későbbi problémák elkerülése végett. A rendelésre válasz e-mail-t küldünk. Amennyiben a rendelt termék nem kapható, úgy erről az Eladó tájékoztatja a Vevőt, egyeztetve a későbbi szállítás időpontjáról, más termék szállítására vagy a megrendelés törlésére vonatkozóan. A rendeléssel kapcsolatos adatok módosítására a felhasználóknak lehetőségük van e-mail-en vagy telefonon keresztül.

A szerződéskötés magyar nyelven történik.

A Vevő tudomásul veszi, hogy a kolyokszigetjatektar.hu webáruházban leadott megrendelést követően az Eladó általi visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre.

2.) A megrendelés menete

A kolyokszigetjatektar.hu webáruházban a rendelések leadására a Megrendelőnek a következő lehetőségei vannak:

– kizárólag a kolyokszigetjatektar@gmail.com e-mail címen, írásos formában a későbbi félreértések elkerülése végett.

Az Eladó a megrendelésről visszaigazolást küld. Amennyiben a megrendeléssel kapcsolatban bármilyen további tisztázásra szoruló kérdés merülne fel, az Eladó 24 órán belül írásban (e-mail-en) tájékoztatja a Vevőt.

3.) Fizetési mód

A Megrendelő a megrendelés ellenértékét a következő módokon egyenlítheti ki:

– Előre utalással az Eladó bankszámla számára a megrendelés számára való hivatkozással:
Bank neve: B3 Takarék Szövetkezet
Bankszámlaszám: 73604071-10195121 (Ez esetben addig ne utaljon, amíg a visszajelzés meg nem érkezett, hogy a kívánt termék, termékek rendelkezésre áll, állnak-e!)

– Utánvét esetén készpénzes fizetéssel az MPL futárcég részére

4.) Szállítás és feltételei

A Vevő a megrendelt terméket utánvéttel vagy előreutalás után veheti át.

A csomagok kiszállítását t az MPL futárszolgálat végzi, melynek árai

10 kg súlyhatárig:

 

Házhoz szállítás:

Előre utalás: 2590 Ft

Utánvét: 3290 Ft

 

Postán maradó:

Előre utalás: 950 Ft

Utánvét: 1050 Ft

 

Postapont:

Előre utalás: 950 Ft

Utánvét: 1050 Ft

 

Csomagautomata:

Előre utalás: 950 Ft

Utánvét: 1050 Ft

 

10 kg feletti csomag esetén egyéni díjelszámolás lép érvénybe!

 

A csomagokat sikertelen kézbesítés esetén még egyszer megkísérlik a címzettnek eljuttatni, ha ez is meghiúsul, a legközelebbi postán 10 napig őrzik.

Kérnénk vásárlóinkat, hogy ha a házhoz szállítás helyett postára, postapontra, vagy csomagautomatába kérik az árut, tüntessék fel a rendelésük mellé, pontosan hova kérik a csomagot!

A díjtáblázat árai bruttó összegek, a 27% Áfát tartalmazzák.

5.) Árak

A kolyokszigetjatektar.hu weboldalon a termékek az általános forgalmi adót tartalmazó bruttó vételárai vannak feltüntetve. Pénznem: magyar forint.
Az Eladó bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat. Készleten nem lévő termék esetén a feltüntetett árak és szállítási idők tájékoztató jellegűek, minden esetben függenek az aktuális beszerzési lehetőségektől is.
Az Eladó nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére.
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük!
A termék kiszállításának költsége a 4. pontban láthatóak.

III. Egyéb rendelkezések

1.) Garancia

Az Eladó a webáruházban található termékekre garanciát vállal, amennyiben a Vevő a Kezelési utasításban leírtakat betartja. A nem megfelelő felhasználásból adódó problémák miatt Eladó nem vállal felelősséget.
A hibás termékeket az Eladó kicseréli vagy a termék árát visszatéríti a Megrendelőnek abban az esetben, ha a hiba bizonyíthatóan a gyártás vagy csomagolás során keletkezett.

A garanciális csere terméket vagy a visszatérítés összegét az Eladó saját költségén juttatja el a Megrendelő részére.

2.) A felelősség korlátozása

Az Eladó nem felelős az alábbiakért:
– Az Eladó nem vállal semminemű felelősséget a Megrendelő bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért.
– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az áruház akadálytalan működését és a vásárlást.
– A webáruházban megjelenített termék kifogyása. Az Eladó bármely ajánlata csak a készlet erejéig érvényes.
– Az Eladó nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
– Az Eladó szabadon megváltoztathat bármilyen árat vagy határidőt.

3.) Az elállás joga

A vásárlástól számított 14 munkanapon belül a Megrendelőnek elállási joga van a következő feltételekkel:

– Az elállás joga a kolyokszigetjatektar.hu webáruházban vásárolt azon termékekre vonatkozik, melyeket a Vevő bontatlan vagy bontott, hiánytalan csomagolásban visszajuttat az Eladó címére a vásárláskor kapott számla csatolásával. Az elállás joga nem vonatkozik a hiányosan, sérült állapotban visszaérkező termékekre, amennyiben a termékek károsodása az után keletkezett, miután a Vevő átvette azt.

– A vásárlástól való elállás szándékát a Megrendelőnek e-mail-en vagy telefonon kell bejelentenie.

– A visszaérkezett termék és a szállítási költségek ellenértékét az Eladó 5 munkanapon belül visszatéríti a Megrendelő által megadott bankszámla számra.

4.) Panaszügyintézés

A Megrendelő észrevételeit, a webáruházzal illetve működésével kapcsolatos kérdéseit, panaszait a következő elérhetőségeken teheti meg:

Telefon: 06 20/577-8548 (munkanapokon 9.00-17.00 óra között)
E-mail: kolyokszigetjatektar@gmail.com
Levelezés cím: 2370 Dabas, Zlinszky.6.
Az Eladó a megjelölt elérhetőségeken beérkezett kérdésekre 3 munkanapon belül válaszol.

Egyéb feltételek

A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény (Ptk.), az egyes tartós használatra rendelt termékek jótállási kötelezettségéről szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet, illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadók.

Loading...