Fehér Ágnes

Fehér Ágnes vagyok. Óvodapedagógusként dolgoztam a pályán 27 évig, és fejlesztő pedagógusként 12 évet. Szakmámon belül folyamatosan képeztem magam, így végeztem el 2010-ben a TSMT (Tervezett Szenzomotoros Tréning) tanfolyamot. Óvodás, és kisiskolás gyermekeknél nagy hatékonysággal fejleszthetőek különböző fejlődésbeli elmaradások, melyek hátterében organikus éretlenség áll fenn. Így olyan kisgyermekeknek ajánlom fél éves kortól 12 éves korig, akiknek problémájuk, elmaradásuk van motoros, pszichés-kognitív, szociális területen:

  • megkésett/eltérő mozgásfejlődés, egyensúlyi gyengeség/ zavar, izomtónus problémák, mozgáskoordináció gyengesége, finommotorika éretlensége
  • észlelési funkciók gyengesége, figyelem rövidsége, beszédértési problémák, megkésett beszédfejlődés, szem-kéz koordináció hiánya, iskolaéretlenség, feladattudatuk, feladattartásuk nem megfelelő
  • nehezen irányíthatóak, nem működnek együtt, túlzott szorongás, vagy hiperaktivitás tüneteit mutatják, érzelmi problémák (agresszió, dührohamok, öntörvényű viselkedés stb.)

Az egyéni TSMT egy Home tréning, melyben a szülővel együttműködve közösen végezzük a terápiát. A fejlesztést megelőzi egy Állapot és mozgásvizsgálat, melynek eredménye alapján egyénileg állítom össze a gyerekek problémájára a feladatsort, és határozzuk meg a heti gyakoriságot. 6-8 hónap után kontroll vizsgálatot végzünk, és meghatározzuk van-e szükség további fejlesztésre.

Keressenek bizalommal, várom a jelentkezéseket, és kérdéseiket a feher.agi02@gmail.hu

e-mail címre.

Loading...