Egyszarvú Móka _ UNICORN FUN ORCHARD-társasjáték

5900 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Egyszarvú Móka
Három játék egyben a még nagyobb mókáért! Itt az ideje szivárványra pattanni, és elvágtatni a legközelebbi, sütikkel teli Egyszarvú Partira!
Válassz egyet a fantasztikus egyszarvú témájú játékok közül!

A gyerekek a játékon keresztül tanulnak. Az Orchard Toys játékok ezért ilyen nagyszerűek, mert képesek tökéletes egyensúlyt teremteni az oktatás és a szórakozás között, hogy a gyerekek játszva tanulhassanak.

Segíts az egyszarvúaknak eljutni a mágikus buliba ebben a kalandos társasjátékban, vagy játssz egy unikornisos “Kígyók és létrák” játékot, csak fordítsd meg hozzá a táblát. Vagy egyszerűen használd a játéktáblát ahhoz, hogy megalkothasd a saját egyszarvúidat.
Egyszarvú Parti: Repülj körbe a táblán, gyűjts varázstárgyakat, szeld át a szivárványt, és legyél te az első, aki eljut a Partira.
Boldog felhő, bús felhő: Kövesd a varázslatos utat, mássz fel a boldog felhőkön minél magasabbra! De vigyázz, mert a bús felhőre lépve lecsúszol!
Építs egyszarvút: Dobj a kockával, és adj varázstárgy-kártyákat az egyszarvúidhoz ebben a szórakoztató építős játékban!

A 4-8 éves korosztály számára készült “Unikornis Móka” tökéletes egyensúlyt kínál a tanulás és a szórakozás között, és fantasztikus varázslatos élményt kínál 3 az 1-ben játékkal!

Játék közben fejlődik a szín- és formafelismerése, a mennyiség felismerése, a szabálytudata, a feladattartása, az önbizalma, a szem-kéz koordinációja, az összehasonlító képessége, a megfigyelő képessége, a kudarctűrő képessége és a türelme, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.

Elfogyott

Loading...