Első Kígyók és létrák játékom _ MY FIRST SNAKES AND LADDERS ORCHARD-társasjáték

5900 Ft

Raktár: Raktáron

Első Kígyók és létrák játékom
Ideális bevezetés a társasjátékok világába a fiatalabb játékosok számára.
Klasszikus Kígyók és Létrák játék meseszép játéktáblával és 3D-s állatfigurákkal!

A gyerekek a játékon keresztül tanulnak. Az Orchard Toys játékok ezért ilyen nagyszerűek, mert képesek tökéletes egyensúlyt teremteni az oktatás és a szórakozás között, hogy a gyerekek játszva tanulhassanak.
Minden játékos kiválaszt egy karaktert és egy karakterjelzőt, ez utóbbi fogja a játékosokat emlékeztetni arra, hogy melyik állattal is játszanak.
A játékosok felváltva dobnak a kockával és mozognak a táblán. Mássz fel egy létrán, hogy magasabb helyre juss, de vigyázz, ha kígyóra lépsz, mert akkor lecsúszol egészen a farkáig.
A győztes az lesz, aki hamarabb eljut az út végén álló házba.
Sok megfigyelés, és visszajelzés után a játékelemeket kellően vastag kartonból készítették el, hogy tartós legyen, illetve a játéktáblán szereplő mezőket nagyobbá alakították a fejlesztők, hogy minden életkorú gyermek számára világos, átlátható és szórakoztató legyen ez a klasszikus társasjáték.

A játék kiválóan fejleszti a számképek felismerését, a számolási készséget, a szabálytudatot, a szín-és formafelismerést, a szem-kéz koordinációt, a kitartást és a türelmet, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.

Loading...