Fejlesztő játék tábla- Írj rá és töröld le-Dohány-alakzatok

1250 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Fejlessze gyermeke kreativitását már korai fázisban oktató és készségfejlesztő játékokkal. Oktatójáték Írj rá és töröld le tábla – Alakzatok a Dohány vállalat műhelyéből megfelelő gyerkőcöknek már 3 éves kortól. Csemetéje az Alakzatok oktatójátékkal egyszerűen és játékos módon ismerkedik a geometriai alakzatok világával.

Tábla méretei 33*23*2,5 cm. Gyermeke a táblán gyakorolhatja az írást, a számolást, majd könnyen törölheti és újra kezdheti a önfejlesztését. A praktikus oktató tábla akár utazások során is hasznos lesz a kicsi számára, hisz kár az autóban is gyakorolhatja az írás tudományát. Alakzatok oktató táblához törlőszivacs és letörölhető filc is tartozika kártyákon kívül. Ezentúl csöppségének nem kell klasszikus papíron kanyarítania a betűket és számokat, tehát a gyerkőc számára ez a fajta oktatójáték érdekesebbé varázsolja az írás és rajzolás művészetét.

Dohány magyar családi vállalat minőségi játékok gyártásával foglalkozik már 1989 óta. Dohány garantálja a magasan minőségi játékokat és konkurenciaképes árakat. A Dohány játékok attraktív dizájnban pompáznak és minőségi kivitelezésben, ezért hosszú ideig bírják majd a kíméletlen gyermeki játszadozást.

Elfogyott

Loading...