Gyurmakészlet – Fluoreszkáló-kreatív játék-SentoSphére

3990 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Elfogyott

A Patarev a forradalmian újszerű gyurma, amiről eddig mindenki álmodozott.
Nem ragad az ujjaidhoz, nem hagy foltot maga után, nem morzsálódik, törik, ha megszáradt.

A világ legjobban formázható gyurmája!

A négy fluoreszkáló és egy foszforeszkáló (sötétben világító) színnel a gyermekek egy egész csapat mágikus figurát alkothatnak, melyek világítanak a sötétben. A készletben javasolt figurák különösen erős fénnyel világítanak, elkészítésüket lépésről-lépésre bemutatják a rajzok.
Ha azt szeretnéd, hogy világítsanak a sötétben, ne keverd össze a színeket.

A forradalmian újszerű gyurma
A Patarev az a gyurma, amiről eddig mindenki álmodozott. Nem ragad az ujjaidhoz, nem hagy foltot, nem morzsálódik vagy törik, ha megszáradt. Rugalmas, illatosítható, kiszárítható. Textúrája kellemes fogású, bármely életkorban felkelti a kreativitást, új és új formák alkotására ösztönöz.

Ajánlott életkor: 7-99

A készlet tartalma:
Lágy gyurma 5 féle színben, jól zárható, műanyag tégelyekben.
1 műanyag, formázó kés
1 képes útmutató

Hogyan használjuk a Patarevet
A különböző formák kialakításához mindig egy gyurmagolyóból induljunk ki. Fogazott vagy sima élű ollóval vághatjuk ki a gyurma körvonalát. Az anyagra valami hegyes szerszámmal, például kiegyenesítet gemkapoccsal rajzolhatjuk rá a kivágandó mintát.
Száradás közben nem töredezik, és rugalmassá válik a gyurma, ideális kis labdák készítésére.
Gyúrás előtt illatosíthatjuk a gyurmát parfümöt vagy kölnit permetezve rá, így például illatos gyöngyfüzért készíthetünk. A különböző – golyó, kocka, könnycsepp, stb. – alakú megszáradt gyöngyöket tűvel ki tudjuk lyukasztani, és felfűzhetjük.

A Patarev tárolása
A Patarev száradása körülbelül 6 órát tart. Ez alatt még átgyúrható, átformázható. Számítsunk rá, hogy a különböző színű gyurmadarabokat nehéz egymástól szétválasztani. Épp ezért, vigyázzunk, hogy jól különítsük el játék közben a különböző színű gyurmadarabokat. Ha új színárnyalatot készítettünk többféle gyurmából, azt ne tegyük vissza olyan dobozba, amiben még ott van az eredeti egyszínű gyurma. Ha a gyurma nem tapad hozzá a doboz falához, és kicsit szárazabbnak, keményebbnek érezzük, ilyenkor megnedvesíthetjük és átgyúrhatjuk, vagy egy-két csepp vizet csepegtetünk a dobozba, lezárjuk, és 24 órán át nem nyitjuk fel a fedelét. Vigyázzunk, mert a nedves gyurma foltot hagyhat.
Használat után mindig szorosan zárjuk le a gyurmát tartalmazó dobozokat.

Loading...