Hot

Háziállatos mágneses puzzle

5990 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Elfogyott

A kisebb korosztálynak való fejlesztő játék, amely fejleszti a térlátást, a logikát, a kézügyességet.

8 féle mágneses puzzle mutatja be Ophélie és John vidám vagy épp viharos pillanatait. Csak válaszd ki a kirakni kívánt képet, illeszd a tartóba és máris indulhat a kirakós!

Válaszd ki a képet, amelyet ki szeretnél rakni, illeszd a doboz tartójába, és indulhat a móka! Minden kép kétoldalas, további szórakozási lehetőségekkel!

A játéknak ráadásul virtuális meghosszabbítása is van, a SMART WONDERS!

  1. A kórus: a farkast meglátva utánozd üvöltését, minél hangosabban és minél hosszabban – így elcsípheted, mielőtt bejut a baromfiudvarba!
  2. Ophélie tojásai: Ophélie tyúk alig várja, hogy találkozhasson kiscsibéivel. Segíts neki kikelteni a tojásokat, egyiket a másik után! De vigyázz, van egy betolakodó is!
  3. A kaméleon: a kis kaméleon pillangót akar fogni – Ophélie tyúk mutatja meg neki, hogyan kell. De vigyázat! A kaktuszok fájdalmasan megszúrhatják! De ha ragacsos nyelvével sikerül elkapnia egy pillangót… színe nyomban megváltozik!
  4. Ki nevetteti meg Ophélie-t?: Tyúkanyó nem boldog, sőt! Csibéi párnacsatát vívtak, és most az egész szoba tele van tollakkal. De ha megcsiklandozod, biztos nem lesz már sokáig mérges…
Életkor

1-3 év, 3-6 év

Márka szerinti kategóriák

Lilliputiens

Nem

Mind

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading...