JANOD SZIVÁRVÁNYOS ÉKSZERKÉSZÍTŐ-kreatív játék

4390 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

A francia JANOD márka Rainbow bűbájos ékszerkészítési kreatív készletével összesen 3 ékszert készíthet: 1 nyakláncot és 2 karkötőt. 34 db színes fagyöngyből, 2 db kis aranygyöngyből, egy nagy fehér felhő alakú gyöngyből, 3 db bojt-függőből, egy katicabogár medálból, 2 db madzagból és 2 db arany csatból áll. Gyermeke pillanatok alatt kreatív ékszerészré válhat!
Az ART & CRAFT termékcsalád kreatív készletei 3 kategóriába sorolhatók: bélyegek, kreatív készletek és kreatív jegyzetfüzetek – mindegyik megfelel a gyermek kognitív és kézi szükségleteinek a fejlődés későbbi szakaszaiban, és egy fiatal művész életkorához igazodik. A Misterix sorozat a 3D grafikára utal, geometrikus, főleg háromszög alakú formákat, kontrasztos színeket és meglepetés elemet használ.
A Janod művészi készletei olyan kreatív feladatok gyűjteménye, amelyeket a gyermek önállóan végezhet el, és csodálatosan formálja a szem-kéz koordinációt, fejleszti a kézügyességet, serkenti a fantáziát és oktatja a koncentrációt. Remek szórakozási ötlet azoknak a gyerekeknek, akik szeretnek alkotni – hajtogatni, ragasztani, festeni vagy rajzolni. A kis művészek bizonyára nagyon büszkék lesznek alkotásaikra.

Elfogyott

Loading...