KALOO FRIPONS – SQUARE CSÜCSKÖZŐ KENDŐ RÓKA LEONARD – 20CM-bébijáték

8490 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Plüss róka dédelgetéshez Leonard Fox a francia Kaloo vállalat modern Fripons kollekciójából kiváló ajándék legkisebbeknek már a születés pillanatától kezdve. Plüss róka dédelgetéshez 20 cm és vörös színben pompázik, cuki hosszú farkával csemetéje elválaszthatatlan pajtása lesz. Pihe-puha róka teste praktikus négyszög alakban lett kialakítva, hogy a gyerekek könnyen megtudják markolni. Elegáns ajándékdoboznak köszönhetően még a csomagoláson sem kell gondolkodnia, bármilyen alkalomból kedves ajándéknak bizonyul.

Fripons kollekció népszerű plüssik sorozata, melyek pihe-puhák, bársonyosak a gyermek bőréhez, tökéletesek dédelgetéshez. Plüssi felveszi a gyerkőc egyedi illatát, ami nagyon fontos a születés utáni első hetekben, hisz így a gyerkőc a játék közelségében biztonságban érzi magát. A Kaloo játékok kostolgathatóak, harapdálhatóak, nem kell aggódni, gyerekek igy fedezik fel a környezetüket az első időszakban. Minden Kaloo játék tesztelt, megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek. Tisztítása egyszerű, 30° vízben ajánlott mosása fehérítő és lágyító hozzáadása nélkül, hogy megtartsa minőségét és csodás színvilágát.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit.

Elfogyott

Loading...