KALOO HOME – AZ ELSŐ KÉZ ÉS LÁBNYOMATOM

5880 Ft

Raktár: Raktáron

Az én első kéz és láblenyomatom Classique a francia Kaloo vállalat Home kollekciójából egy igazán egyedi készlet, melynek köszönhetően megörökítheti csemetéje apró tenyerét vagy talpacskáját – kor nélkül. Speciális képlékeny gipsz anyag, melyből a maradandó emlék készül, teljesen biztonságos a bababőrre. Lenyomat készíthető például medál formájában, melyet akár a falra is felfüggeszthet. Igy gyermeke szobácskája még meghittebb lesz, de bárhova is függeszti fel, mindenhol kedves emléket idéz majd fel.

Gyermeke lenyomata kedves emléket idéz fel, mikor még gyermeke kisbaba volt és még szülői segítségre szorult. Minden kedves emlék köszönhetően ennek a kis emlék nyomatnak felelevenedik majd és nagy boldogsággal emlékeznek vissza azokra a szép időkre. Az egész készlet elegáns ajándékdobozban kapható, nagyszerű ajándék bármilyen alkalomból.

francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha gyerekjátékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat.

Loading...