Készségfejlesztő rajztábla Rajzolj rá és töröld le!-Dohány rózsaszín hercegnős – Rajzolni tanulok lépésről lépésre képekkel

1350 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Fejlessze csemetéje kreativitását már korai fázisban oktató és készségfejlesztő játékokkal. Hercegnős készségfejlesztő rajztábla Rajzolj rá és töröld le a Dohány vállalat műhelyéből 3 éves kortól ajánlott a gyerekeknek. Ez az oktatójáték kiváló segítséget nyújt a gyerekeknek betekinteni a rajzolás világába, hisz az érdekes fejlesztő füzet segítségével elsajátíthatja kislánya hercegnők, balerina, ékszerek és más érdekes ábrák lerajzolását. Nincs több esetlen irka-firka, csak tökéletes rajz és boldogan eltöltött órák.

készségfejlesztő játékkal az egyes ábrák megrajzolása egyszerűbb és játékosabb lesz a kicsik számára, miközben fejlődik finom motorikájuk, elképzelőerejük és kézügyességüket egyaránt. Gyerekeknek nincs más dolguk, csak lépésről lépésre lemásolni a rajztáblára a fejlesztő füzet vonalait. Ha a megrajzolt remekmű nem nyeri el a kicsik tetszését, semmi gond, a mellékelt szivaccsal pillanatok alatt letörölhető és újrakezdhető az alkotás. Csomag részét képezi a letörölhető filctoll is. Ez a nagyszerű rajztábla praktikus részét képezi majd akár kirándulásoknak, ha hosszabb úton kell a gyermek figyelmét lekötni. Méretei 30*21*1 cm.

Dohány egy magyar játékgyártó, amely családi cégként alakult még 1989-ben és ezt a státuszt a mai napig tartja. A Dohány kezeskedik a hosszantartó, kiemelkedő minőségért, a megbízható és gyors szolgáltatásért és a konkurenciamentes árakért. A gyártó szigorú európai szabványok szerint dolgozik, attraktív termékei ellenőrzéseken mennek keresztül és CE jelzésűek.

Elfogyott

Loading...