Csoda Betlehemben – Az első karácsony története-Laik Eszter

4490 Ft

Raktár: Raktáron

Több mint kétezer évvel ezelőtt valami csodálatos és különös dolog történt Betlehem városában: megszületett egy kisfiú, aki egy ígérettel érkezett a földre. A mennyei üzenet szerint ő váltja meg bűneitől az emberiséget, és beteljesíti mindazt a korábbi jövendölést, amellyel bölcs próféták biztatták évszázadokon át a népüket.
A kis Jézus nem puha párnák és sürgölődő bábasszonyok gondos keze között jött a világra. Szülei, Mária és József hitét bizony próbára teszik a nehéz körülmények, ám ők egy pillanatra sem inognak meg. Amikor már-már úgy tűnik, a próbatételek végén kisfiuknak Isten szabad ege alatt kell megszületnie, kinyílik nekik egy ajtó, még ha csak egy istállóé is… De vajon meddig lehet biztonságban a családjuk a féltékeny király, Heródes haragjától?
Az emberiség egyik legrégebbi története több mint szép mese: felnőttek és gyerekek életét változtatta meg évezredeken át. Szimonidesz Hajnalka gyönyörű festményeivel illusztrált kötetünkben most újrameséljük, kicsik és nagyok számára egyaránt élvezetesen.

Loading...