Pylos Mini

5990 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Fejlesztő társasjáték

Fejlesztési területek: kooperáció, szociális készség,  szabálykövetés- és tartás, empátia, kifejezőkészség, finommotorika, koncentráció.

Ez a játék kiemelkedő mértékben fejleszti a térlátást, a helyzetfelismerést, hozzájárul a logikus gondolkodás kialakulásához és továbbfejlesztéséhez. Összetett szabályrendszerének köszönhetően nem csak a kisgyermekek, hanem a felnőttek elméjét is megdolgoztathatja.

A játék tartozékai:

– 1 db csonka gúla alakú tábla 16 lyukkal

– 15 világos és 15 sötét golyó

A játék kezdetén a játékosok a golyókat a tábla szélén levő tároló rekeszben helyezik el.

A játékosok sorsolás alapján szint választanak. A világos kezd.

A játék célja:

A játék során a játékosok a 30 golyó felhasználásával megpróbálnak egy piramist felépíteni. A JÁTÉK NYERTESE, AKINEK A GOLYÓJA KERÜL APIRAMIS TETEJÉRE.

A játékosoknak tehát spórolniuk kell a golyókkal, amelyeket az alábbi szabályok alapján tehetnek meg. A játékot az nyeri meg, akinek több golyója marad a tároló rekeszben, így ő tudja felhelyezni az utolsó golyót a piramis tetejére. A játékosok felváltva raknak. Az a játékos, akinek előbb elfogy a golyója, elvesztette a játékot.

A JÁTÉK MENETE

A játék kezdete:

A játékosok felváltva felhelyeznek egy-egy golyót a tábla valamelyik lyukába.

Gúla építése:

Ha a táblán, vagy magasabb szintes négy golyóból egy négyzet alakul ki a soron következő játékos ráhelyezheti valamelyik golyóját. Az alábbi lehetőségek közül választhat:

– Elővesz egy golyót a tároló rekeszből, és felhelyezi valahova a táblára

– Elővesz egy golyót a tároló rekeszből, és felhelyezi a négyzet tetejére

– A táblán levő golyói közül helyez egyet a négyzet tetejére, ennek a golyónak azonban alacsonyabb szinten kell lennie, mint ahova helyezi. Ezzel a lépéssel megspórol egy golyót. Az a golyó, amelyre már ráhelyeztek egy másik golyót nem mozdítható el a táblán.

Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading...