Repülõ méhecskék

6590 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

A játék tartalma: 16 db repülő méhecske, 4 db ugródeszka, 1 db játéktábla

Játékosok száma: 2-4 játékos részére

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

A játék menete: Tegyük a játéktáblát az asztal közepére vagy a talajra, míg a rámpákat a mélyedéses részükkel távolabb, a játéktábla keretétől kb. 10 cm-re helyezzük el.

Meg kell egyezni, ki kezdje a játékot. Az első játékos egy méhecskét a rámpa mélyedésébe helyez. Majd erősebben vagy gyengébben megnyomja a deszka magasabbik részét és megpróbálja a méhecskét a játéktábla felé hajítani, úgy hogy a méhecske a vele megegyező színű lyukba essen.

Ha ez sikerül, ezért 10 pont jár! Ha a játékos mind a 4 méhecskéjét a megfelelő színű lyukba hajítja, 40 pontot kap!  Ha a méhecskék más színű lyukba esnek, 1 pontot érnek!

Azok a méhecskék, akik nem a játéktáblára pottyannak, vagy nem egy lyukban landolnak, újra hajíthatók, egészen addig, míg célba, azaz egy lyukba nem érnek.

Az eldobott és jó helyre pottyant méhecskéket ki lehet venni a lyukból, majd jöhet a következő játékos. Az előre megegyezett játékkörök (5-10) után a pontokat összeszámoljuk. Az a játékos nyer, aki ezalatt a legtöbb pontot érte el.

Ügyességi játék

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading...