Találd meg az utat a szigeten! – Goki

5590 Ft

Raktár: Raktáron

Bár a sziget nem olyan nagy, Peggy és barátai nem mindig látják egymást annyira. Ha két állat szeretne találkozni egymással, akkor meg kell találnia a helyes utat!
A 20 feladatkártya megmondja, hogy melyik két számot kell összekötni egy útvonallal.

Fából készült.

4 év felettieknek.

Cikkszám: 56672 Kategóriák: , , ,

Játék 1 játékos részére (ajánlott 4 éves kortól):

Az útkártyákat tegyük le az asztalra, úgy hogy lássuk az utakat. Ezután a játékos húzzon egy feladatkártyát, majd rakja le az útkártyákat egyesével a fakeretbe úgy, hogy a feladatkártyán lévő mindkét feladat egyszerre teljesüljön (tehát a kártyán szereplő mindkét állatpár megtalálja egymást).

Játék 2 játékos részére (ajánlott 5 éves kortól):

A feladatkártyákat fejjel lefelé, az útkártyákat pedig úgy tegyük le, hogy látszódjon a kártyákon lévő ábra. A kezdő játékos (a fiatalabb) felfordít egyet a feladatkártyák közül. A felső útvonal lesz a kezdő játékosé, az alsó értelemszerűen a másiké. Ezután a kezdő játékos választ egyet az útkártyák közül és belehelyezi a fakeretbe úgy, hogy a saját feladatkártyáján szereplő állatok között utat tudjon a későbbiekben kialakítani. Ekkor a másik játékos következik és teszi ugyanezt a saját feladatkártyája szerint. A játék addig tart, míg valamelyik játékos ki nem alakítja az utat a feladatkártyáján szereplő két állat között.

Amennyiben az útkártyák mindegyike elfogy (a fakeretbe kerül) és egyik játékos sem teljesítette a feladatát, a játékosoknak lehetősége van egy, a keretben levő útkártyát a tetszőleges irányba elfordítani.

A döntetlen elkerülése miatt, javasoljuk annak kizárását, hogy az adott kártyát kétszer egymás után fordítani lehessen.

Tipp: érdemes figyelni a másik játékos feladatát is és úgy letenni az útkártyákat, hogy ne könnyítsük meg az ellenfelünk feladatát.

Játék haladóknak:

Haladók kezdhetik a játékot lefordított útkártyákkal is, megnövelve ezzel a játék nehézségét, hiszen mindig a látatlanban húzott kártyával kell valamit kezdenie a játékosnak.

Loading...