Textil labda kiságyba My cute ball Kaloo 10 cm 6 motívum – Nyuszi, Bálna, Bagoly, Hattyú, Polip, Róka 0 hó-tól-bébi játék

2890 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Textil labda My cute ball a francia Kaloo vállalat műhelyéből kiváló ajándék legkisbbek részére már a születés pillanatától fogva. A labda minőségi textilanyagból készült, átmérője 10 cm, rengeteg élményt nyújt a kicsik számára. A labdával való mókázás közben fejlődnek finom motorikus képességeik, megismerkednek a színekkel és formákkal. Az adott ár egy darab labdára vonatkozik – 6 motívum közül lehet választani: nyuszis, bálna, bagoly, hattyú, polip és róka. A rendelés megjegyzésébe kérjük megadni, hogy melyik motívumot választja. Bájos ábrák tarka állatok motívumával serkentően hat a fantázia és elképzelőerő fejlődésére, játék közben a szülők vidám történetekkel is szórakoztathatják gyermekeiket a labdán feltűnő állatka életéről. A labda nedves szivaccsal tisztítható.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Elfogyott

Loading...