Ticket to Ride Európa – Stratégiai társasjáték

12900 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Fejlesztő társasjáték

Fejlesztési területek: kooperáció, szociális készség,  szabálykövetés- és tartás, empátia, kifejezőkészség, finommotorika, koncentráció

Edinburgh szikláitól Konstantinápoly napfényes kikötőiig, Pamplona poros, szűk utcáitól az immár huszonnégy éve felépült budapesti Nyugati pályaudvarig, a Ticket to Ride Európa újabb vasúti kalandokra kalauzol a századforduló utáni Európai nagyvárosain át.

Vállalod a kockázatot, hogy átutazz Svájc sötét alagutjain? Kellőképpen kalandvágyó vagy egy fekete-tengeri kompra szálláshoz? Vagy felépíted a régi birodalmak nagyszerű fővárosainak kápráztató vasútállomásait? Csomagold össze a bőröndödet, hívd az inasodat és szálljatok fel a vonatra!

A Ticket to Ride Európa a vasúti kalandjainkat megörökítő bestseller sorozat legjobb darabja. A játékosok különböző vasúti kocsikat ábrázoló kártyákat gyűjtenek, hogy azokkal állomásokat építsenek, hegyek alatt és víz felett haladjanak, és vasútvonalakat szerezzenek szerte Európában.

A Ticket to Ride Európa elegánsan egyszerű, 5 perc alatt elsajátítható, valamint családok és tapasztalt társasozók számára egyaránt szórakoztató. A doboz egy önálló játékot tartalmaz, nem szükséges hozzá a Spiel des Jahres (Év játéka) díjat elnyerő eredeti Ticket to Ride.

Ajánlott korosztály: 8-99 éves korig

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading...