Hape Óriás fűzhető gyümölcsök-finommotorika fejlesztő játék

3650 Ft

Raktár: Raktáron

Az óriás fűzhető gyümölcsök készlete vidám színeinek és változatos formáinak köszönhetően állandó játéktevékenységre ösztönzi a kicsiket. Egészen kis kortól ajánlott, mert a formák mérete elég nagy ahhoz, hogy ne okozzanak balesetet. Igazán sokoldalú fejlesztésre használható játék.
A fűzőfonal egyik vége kedves, mosolygós kukaccal van lezárva, így a kicsik könnyedén fel tudják fűzni a gyümölcsöket. A fonal másik végén egy levélke található, amely megakadályozza, hogy a felfűzött gyümölcsök leguruljanak a fonalról.
A gyerekek játék közben megismerkednek a színekkel és a különböző gyümölcsökkel. Segítségükkel bevezethetjük a gyerekeket az egészséges táplálkozás rejtelmeibe. Megbeszélhetjük, hogy miért fontos sok gyümölcsöt fogyasztani, ezen kívül a kicsik megismerik a különböző gyümölcsök tulajdonságit.
Az esztétikus kivitelezésű gyümölcsöket a gyerekek szerepjátékokhoz is felhasználhatják. A fűzés közben fejlődik a kicsik finommotorikus készsége, szem-kéz koordinációja, türelme és kitartása is.
A készlet 15 elemből áll, a különböző gyümölcsök mellett 2 db fűzőfonalat is találunk.
12 hónapos korú gyermekek használatára CE minősítéssel ellátva!

Loading...