Happy Bzzz – Ügyességi Társasjáték-Janod

3170 Ft

Raktár: Raktáron

A százszorszépek elvesztették a szirmaikat. Segíts a méhnek és 2 kockának a virág feltöltésére.

A játék 32 kártyát tartalmaz (4 különböző színű szirmok) + 4 karton virág szív, egy fából készült virág szív, 2 fa kocka, egy fából készült méh és a játék szabályai.

Egy szórakoztató játék a színeken, hogy a játéktárában legyen a gyerekeknek.

Ajánlott: 3 éves kortól

Cikkszám: J02697 Kategóriák: , , , ,

Játékleírás:

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 2-4 fő

A játék tartalma: 36 kártya, 2 dobókocka, 1 fa korong (virág középső része), 1 fa méhecske 

A játék célja, hogy alkoss párokat úgy, hogy újra egyesíted a családokat anélkül, hogy nálad legyen a „kis fekete macska” kártya.

Helyezzük a fa korongot az asztal közepére és rakjunk köré 7 szirmot. A többi szirmot tegyük félre, arccal lefelé. Miden játékos kap egy karton korongot. Helyezzük a két dobókockát a virág mellé és a méhecskét a virágra. A játékos dob mindkét kockával, majd a méhecskével annyit kell lépnie amennyit a kocka mutat. Ha sikerül olyan színű sziromra érkeznie amilyen színt a másik kockával dobott, akkor azt a szirmot felhúzhatja és  a saját virágjához teheti. Ezután húz egy új szirmot a megmaradt szirmok közül és azt felhúzott helyére rakja. A méhecskét ráhelyezi és a következő játékos jön. Ha a játékosnak nem sikerül a dobott színre érkeznie akkor a következő játékos jön. Ha már nincs több szirom a pakliban, akkor játéknak vége, és az a játékos nyer akinek a legtöbb szirom van a virágja körül.

Miért kell minden családba Janod?

 Az 1970-ben, Franciaországban alapított vállalkozás a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma a gyerekek és szüleik igényesen megmunkált és megálmodott játékokkal találkozhatnak a boltokban. A francia, kissé művészi stílus végigkíséri minden termék külsejét. Minden korosztály megtalálja benne a magának valót.

A piciknek vannak fából gyártott játékok, húzogatós, tologatós állatkák, kocsik, benne színes kockákkal. Válogatni lehet a különböző hangszerekből, ügyességi és gondolkodtató játékokból.

De gondoltak a nagyobbakra is: kártyák, társasjátékok, babaházak közül lehet választani. Grafikája, külleme egy különleges árucsoportot jellemez, de a csomagolása is fantáziadús, a társasjátékok, kártyák kis táskába vannak csomagolva, hogy később praktikusan lehessen a dobozában tárolni a játékokat…

Loading...