Ki vagyok? készségfejlesztő társasjáték

4290 Ft

Raktár: Raktáron

Készség- és képességfejlesztő társas játék ovisoknak

 

A játék fejleszti:

– a felismerés képességét

– a párosítás képességét

– a kombinatorikát

– a koncentrációt

 

Észrevette, hogy mekkora sikerélményként éli meg egy óvodás gyerek, ha valamit felismer, illetve azonosítani tud? Bizonyára tapasztalta már, hogy a párosítások az egyik kedvenc játékai a kicsiknek. A jó hír, hogy ez által játékosan tudnak fejlődni és még a koncentrációjuk is erősödik.

Ha úgy érzi, hogy a fenti készségek és képességek még fejlesztésre szorulnak, ezt a terméket nyugodt szívvel ajánlhatjuk.

 

A játék menete:

 

Az asztal 6 különböző részére tegyük ki az állatokat ábrázoló kártyákat, majd a 24 db kártyát tegyük 4 pakliba „érzékszervek” szerint. A játékot a legfiatalabb játékos kezdi, majd óramutató járásával megegyezően haladunk tovább. A játékos a pörgettyűt megpörgeti és a kipörgetett ikonnak megfelelően húznia kell az azonos ikonnal ellátott kártyapakliból. A fölhúzott kártyát a megfelelő állatot ábrázoló kártyához kell tennie. Ha sikerül jól letennie a kártyát, akkor jutalomszimbólumot kap. Ha nem tudja a játékos a megoldást, és ezt meg is mondja a többieknek, akkor a többi játékos elrabolhatja a lehetőséget, hogy letegye a kártyát a megfelelő helyre. Ehhez csak azt kell tenniük, hogy elkiáltják magukat: „Ki vagyok?”. Aki a leggyorsabb, az kapja meg a lehetőséget. Az nyer, aki a legtöbb jutalomszimbólumot gyűjti össze a játék végére.

 

A doboz tartalma: 1 db körtábla, 6 db nagy (vastag) kártya, 24 db kártya testrészekről, 40 db jutalomszimbólum, 1 db játékszabály

 

Ajánlott korosztály 3-6 éves korig
Ajánlott nem fiúknak és lányoknak
Alapanyag papír
Játékosok száma 2-6 fő
Dobozméret 19,5×27,5x4cm
Játékidő 10-25perc
Loading...