Tengeri csata – Naviplouf – torpedó társasjáték-Djeco

8290 Ft

Raktár: Előrendelhető (szállítási határidő: 3-8 nap)

Klasszikus torpedójáték a kicsikre szabva.

Nagyon tetszetős formadobozban szállítja a cég, ami külön is egy játékot képezhet, de mindenképpen feldobja a gyerekszobát. Mivel mágneses táblán játszható, ideális társa a hosszú utazásoknak. Egy mágneses tengeri csata, a fiatal, Kezdő kapitányoknak egyszerűsített kódolással tervezve (kék/bálna B/3 helyett).

Ajánlott életkor: 5 éves kortól Játékosok száma: 2 játékos részére A játék időtartama: 10 perc A játék tartalma: 2 mágneses tábla, 2×5 hajóból álló készlet, 22 kék zseton, 18 piros zseton, 16 hajómodell kártya, 2 fa táblatartó talp.

A játék célja: elsőként kell elsüllyeszteni az ellenfél hajóit. Mindkét játékos maga elé tesz egy mágneses táblát és egy mintakártyát, amely a hajóinak a helyét ábrázolja. Ezeket kell az ellenfélnek megtalálnia. A piros és kék zsetonok, csakúgy, mint a hajók a dobozban maradnak. Minden játékos, amikor rá kerül a sor, kérdez. A legfiatalabb játékos kezd. “A” játékos kérdezi “B”-től, pl. “kék/bálna?”, és “B” játékos megnézi a kártyáját és eszerint válaszol: – “Nem talált”: “A” játékos tesz egy kék zsetont a “kék/bálna” négyzetbe és “B” kérdezhet. – “Talált”: “A” játékos tesz egy piros zsetont a “kék/bálna” négyzetbe és újra kérdezhet egy kombinációt. – “Talált, süllyedt”: Ha sikerült az ellenfél hajója által elfoglalt összes négyzetet eltalálni, “A” játékos arra a négyzetre/négyzetekre helyezi a hajót, amit éppen most süllyesztett el. Új kombinációt kérdezhet. Ki nyer? Aki elsőként süllyeszti el az ellenfele 5 hajóját.

Elfogyott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Loading...